Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Ingen fortrydelsesret" by Vibeke Marx # Book PDF Kindle ePub Free

Ingen fortrydelsesret

📘 Read Now     ðŸ“Ĩ Download


eBook details

  • Title: Ingen fortrydelsesret
  • Author : Vibeke Marx
  • Release Date : January 01, 2014
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1590 KB

Description

En teenagepige forsvinder en nat sporlÃļst fra sine forÃĶldres hjem i Odense. Hendes forkullede lig bliver senere fundet efter en brand i forbindelse med nogle BZ-uroligheder i KÃļbenhavn. Eller gÃļr det? Moren er i hvert fald overbevist om, at datteren ikke er dÃļd og indleder pÃĨ trods af myndighedernes forsikringer en desperat jagt pÃĨ den forsvundne pige, som hun fÃļler sig i telepatisk kontakt med. Men hvilke personer eller samfundsmÃĶssige krÃĶfter stÃĨr bag datterens forsvinden - og hvorfor.


Ingen fortrydelsesret er en elementÃĶrt spÃĶndende historie med en hÃļjst usÃĶdvanlig slutning. Den er samtidig et gribende portrÃĶt af forholdet mellem mor og datter - og en thriller med vidtrÃĶkkende politiske perspektiver.


“I INGEN FORTRYDELSESRET tegner Vibeke Marx et indfÃļlt og selvironisk kvindeportrÃĶt og kÃĶder portrÃĶttet ind i en socialsatirisk spÃĶndingshistorie. Resultatet er lige sÃĨ vellykket som hendes roman JEG ER KARIN, der tidligere pÃĨ ÃĨret fik en enig anmelderskare til at hoppe begejstret i sofaerne.”

- Midtjyllands Avis


“Og som udgangspunkt for en diskussion af begreber som moderskab og kvindelighed er INGEN FORTRYDELSESRET bestemt et spÃĶndende oplÃĶg.”

- Politiken


Download Books "Ingen fortrydelsesret" PDF ePub Kindle